Onze bedrijven

Het transport van agrarische en foodproducten vereist de juiste professionele zorg en aandacht. Al onze bedrijven en chauffeurs hebben daarom hun eigen specialisme. Zo kunnen wij precies inspelen op de unieke transportvraag van elk product. Die kennis houden wij voortdurend bij door te investeren in de opleiding en training van onze medewerkers. Op die manier blijven wij onze dienstverlening aan u vernieuwen, en verbeteren waar mogelijk.

Natuurlijk beschikken wij over een groot en modern wagenpark, ingesteld op elke type agri- en foodproduct. Bovendien bezitten wij alle benodigde internationale certificeringen en zelfs nog een aantal meer. Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg.

 
Wie vervoert wat?

Hieronder vindt u een overzicht van agri- en foodproducten en onze bedrijven die deze vervoeren. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.


Agrarische producten

Veevoer

Gekoelde foodproducten

Meel

Vloeibare zuivel


Bouwlogistiek
Onder de paraplu van AB Transport Group valt naast AB Texel Group (agri & food) ook Combex. Combex is gespecialiseerd in het (prefab) beton- en bouwmaterialenvervoer en exceptioneel transport. Voor meer informatie zie: www.combex.nl