Bosman Transport

Drieweg 7
4443 RD Nisse
Nederland

info@bosmantransport.nl +31 113 649 751

Bosman Transport

Bosman Transport, gevestigd in het Zeeuwse Nisse, is gespecialiseerd in het transport van losgestorte agrarische producten en producten op pallets in West-Europa.

Zo vervoert het bedrijf losgestorte producten als groenten, suikerbieten, granen, gras (luzerne), cichorei, kunstmest en diervoeders. Onder de gepalletiseerde producten vallen onder andere uien, conserven en drooggoed.
Voor het vervoer van gevaarlijke stoffen zoals kunstmest is het wagenpark van Bosman Transport uitgerust volgens de internationale ADR-regels.

De chauffeurs zijn speciaal opgeleid in het vervoer van agrarische producten, en verstaan hun vak.

Bosman Transport, opgericht in 1924 door Gilles Bosman, is een traditioneel Zeeuws familiebedrijf, met inmiddels de vierde generatie Bosman aan het roer. Het bedrijf, sinds 2018 onderdeel van AB Texel Group, heeft een prettig platte organisatie, met de directie, planning, klantenservice, administratie en werkplaats allemaal op dezelfde plek bij elkaar in het Zeeuwse Nisse.

De medewerkers van Bosman Transport staan 24/7 voor u klaar. Zo is er altijd iemand bereikbaar, en kunnen we tijdens piekperiodes 24 uur per dag in ploegendienst doorwerken om alle producten naar de opslag- en verwerkingslocaties te vervoeren.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Directeuren Wiebe Bosman en Wim Minnaard staan u graag te woord.

Neem contact op

Uw aanspreekpunt op deze locatie

Wiebe Bosman

Director - Bosman Transport

Wim Minnaard

Director - Bosman Transport

Cases en Nieuws

AB Texel Group en Nijhof-Wassink Group sluiten overeenkomst over de overname van Ecotrans Logistics

08-09-2023 Nieuws

Welkom op PotatoEurope

21-08-2023 Nieuws

AB Texel UK neemt Aitken & Merry Contractors over

07-08-2023 Nieuws