AB Texel Fresh Transport

Graaf van Solmsweg 52B
5222 BP 's-Hertogenbosch
Nederland

customerservice@abfresh.nl +31 88 94 35 165

AB Texel Fresh Transport

AB Texel Fresh Transport is gespecialiseerd in koeltransport van verse levensmiddelen in de Benelux en Engeland. Dankzij het inzetten van moderne, geconditioneerde trailers en met korte levertijden van maximaal 48 uur, kunnen we garanderen dat uw gekoelde foodproducten altijd met behoud van versheid en kwaliteit aankomen. Daarbij beschikt AB Texel Fresh Transport over een eigen warehouse in Tiel, waar we op- en overslag en diverse aanvullende diensten bieden.

Zoals onze klanten gewend zijn bij AB Texel Group biedt ook AB Fresh 24/7 dienstverlening, met korte lijnen en duidelijke aanspreekpunten. Zowel de directie als de planning, customer service en de administratie zijn allen gevestigd op dezelfde locatie. U krijgt hierdoor altijd meteen de juiste persoon te spreken, en bij een onverwachte omstandigheid is een oplossing nooit ver weg.

Wilt u weten wat AB Texel Fresh Transport voor uw foodbedrijf kan betekenen? Directeur Koen van den Dungen en Hoofd Planning Marco van Donk staan u graag te woord.

Neem contact op

Uw aanspreekpunt op deze locatie

Koen van den Dungen

Director - AB Texel Fresh Transport

Marco van Donk

Hoofd Planning - AB Texel Fresh Transport

Cases en Nieuws

AB Texel Group en Nijhof-Wassink Group sluiten overeenkomst over de overname van Ecotrans Logistics

08-09-2023 Nieuws

Welkom op PotatoEurope

21-08-2023 Nieuws

AB Texel UK neemt Aitken & Merry Contractors over

07-08-2023 Nieuws