AB Texel Meel Transport

Venus 3a
8448 CE Heerenveen
Nederland

planning@abmeel.nl +31 88 9435 500

AB Texel Meel Transport

AB Texel Meel Transport is onze specialist in het transport van meel. We vervoeren meer dan 300 soorten meel van de producent naar de afnemers, zoals dorpsbakkers of bakkersketens. AB Texel Meel Transport is gevestigd in Heerenveen, en rijdt in Nederland, België en Duitsland.

Dankzij ons uitgebreide netwerk van standplaatsen zijn we altijd in de buurt van onze klanten. Van het vervoer van meel in zakken tot bulktransport, wij hebben het juiste materieel beschikbaar. Daarbij zijn onze chauffeurs specifiek opgeleid voor het vervoeren van meel, met extra aandacht voor voedselveiligheid. Uw meel is dus in ervaren handen bij ons.

AB Texel Meel Transport is een bedrijf met een platte organisatie en korte lijnen. Directie, planning en administratie vindt u onder hetzelfde dak in Heerenveen. U krijgt altijd meteen de juiste persoon te spreken. Wel zo fijn. Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar, en zeggen nooit nee.

Meer weten over de logistieke dienstverlening van AB Texel Meel Transport? Directeur Bas Strijbosch en Hoofden Planning Sipke Bosma (zakgoed) en Roel van der Aar (bulk) staan u graag te woord.

Neem contact op

Uw aanspreekpunt op deze locatie

Bas Strijbosch

Director AB Texel Feed / Meel / Zuivel Transport

Sipke Bosma

Hoofd Planning Zakgoed - AB Texel Meel Transport

Roel van der Aar

Hoofd Planning Bulk - AB Texel Meel Transport

Cases en Nieuws

AB Texel Group en Nijhof-Wassink Group sluiten overeenkomst over de overname van Ecotrans Logistics

08-09-2023 Nieuws

Welkom op PotatoEurope

21-08-2023 Nieuws

AB Texel UK neemt Aitken & Merry Contractors over

07-08-2023 Nieuws